Leverans

1. Leveranstid

Solhandeln webbutik erbjuder snabba leveranser. Den normala leveranstiden för produkter ”i lager” är 3-5 vardagar. Beställningsvarornas (varor som det inte finns omedelbar tillgång på) leveranstider varierar från fall till fall. Beställningsvarornas leveranstider anges på produktsidorna. Leveranstiderna kan påverkas och ändras under högsäsong och vid andra tidpunkter med stor efterfrågan. Du ser produkttillgången på produkten under lagerstatus på produktsidan.

2. Leveranssätt

Levererans till avhämtningsställe

Vi levererar produkterna med Postnord. Paketet skickas till ditt uthämtningsställe. Så fort paketet finns på plats på ditt uthämtningsställe skickas en avisering till dig så att du kan hämta ut ditt paket. Ditt paket ligger normalt på utlämningsstället i 14 dagar.

Hemleverans

Leverans sker till din dörr helgfri vardag dagtid. Tyngre och större gods måste levereras med pall, vilket sker till gatuplan.

3. Leveranskostnader

Fraktkostnaden för varorna du handlar beror på det leveranssätt du väljer. Väljer du paket till utlämningsställe kostar det 69 kr, önskar du hemleverans är priset 199 kr.

4. Ej uthämtade beställningar

Paket som inte uthämtats från avhämtningsstället inom 14 dagar och som returneras till Solhandelns lager ger Solhandeln rätt att debitera 200 kronor för att täcka hanterings-, administrations- och fraktkostnader.

5. Leverans till alternativ adress

Du kan också bestämma att beställningen levereras till någon annan adress än din hemadress, eller välja en helt annan mottagare.

» Kontakta oss på:

E-post info@solhandeln.se

Tel. (+46) 076-280 18 84